Cheapskates houden van korting

Ik hoorde laatst op het nieuws dat er een cheapskate was in de Verenigde Staten die een hottub aanbieding wel heel serieus had genomen. Een cheapskate betekent dat je alles zo goedkoop mogelijk wil aanschaffen en het liefst door middel van coupons, de spullen ook nog eens gratis mee krijgt. Deze vrouw had namelijk allemaal coupons verzameld, van vrienden, familie, kennissen en zelfs de leraren van haar kinderen. Met al deze coupons had ze zoveel korting gekregen, dat ze maarliefst twee duizend hottubs kreeg en er maar honderd dollars voor hoefde te betalen. Haar man en zij hebben besloten om een bedrijf in hottubs te gaan beginnen, om zo nog meer geld te verdienen.

De rechtszaak

Mijn neef is een rechtszaak begonnen met een bedrijf dat onder andere hottubs verkoopt. De aanklacht die hij heeft ingediend, ging over een hottub aanbieding. Een bedrijf had namelijk een aanbieding voor een hottub, maar had kosten over de aanlevering van de hottub geleverd, waardoor de prijs uiteindelijk weer op de originele prijs uitkwam. Mijn neef was zo furieus dat hij de bezorging moest betalen, omdat hij dacht dat het gratis was. Daarom besloot hij de hottub te retourneren, maar het bedrijf vond het geen geldige reden. Daarom heeft mijn neef nu een rechtszaak tegen het bedrijf aangespannen.

Is zuinigheid echt Hollands?

Je kent het wel, veel Nederlanders houden van korting en kopen het liefst een product met heel veel korting of zijn dol op aanbiedingen van bekende supermarkten zoals de 1+1 gratis. Zo sturen Hollanders vaak ook een tikkie met de vraag of je hen nog die dertig cent wil terug betalen. Ik vind dit persoonlijk best wel extreem, maar ze bestaan. Sommigen willen ook niet dat je blijft eten bij ze, omdat dit te veel geld kost. Ook douchen ze maar twee keer per week en zijn hun douches niet langer dan vijf minuten, mijn vriendin zal dat nooit trekken als ik dat zou gaan doen. Zij vindt hygiëne namelijk veel belangrijker dan geld.

Wil je een hottub buiten in je eigen tuin plaatsen? Kies dan voor een hoogwaardige hottub!