De Taxus Baccata van Haagplanten Heijnen is prachtig

Een Taxus Baccata wordt ook nog wel eens een venijnboom genoemd. Dit is een zeer populaire haagplant wat geschikt is voor het creëren van een lage haag in de tuin. Deze geliefde plant is een stevige plant wat op zichzelf kan staan. Het prettige van deze plant is dat hij snel dichtgroeit waardoor jij meer privacy in de tuin zult krijgen.

In de lente zullen er besjes aan groeien wat geliefd is voor vogels. Echter zijn deze besjes wel erg giftig voor mens en huisdieren. Let er dus goed op dat jouw huisdieren hier niet van zullen eten!

De Taxus Baccata van Haagplanten Heijnen is een aanwinst voor iedere tuin! Vooral wanneer je van mooie kleuren houdt en vogels in de tuin wilt hebben. Haagplanten Heijnen weet als geen ander dat deze planten met liefde gekweekt moet worden. Op deze website heb je de keuze uit verschillende hoogtes. Het ligt er maar net aan waarmee jij wenst te starten qua hoogte!

Taxus Baccata van Haagplanten Heijnen

Snelle levering

De keuze heb je gemaakt om een Taxus Baccata van Haagplanten Heijnen te bestellen. Dan kan jij profiteren van geweldige kwaliteit en dat voor een aantrekkelijke lage prijs. Bovendien kan jij zelf bepalen wanneer het wordt geleverd! Neem een kijkje in het assortiment op deze website en ervaar de schoonheid van een Taxus Baccata!