Een careliner kopen

Careliner

Een careliner is een aanhanger. Deze aanhanger is een vervoersmiddel voor paarden en pony’s. Paarden worden hierin vervoerd bijvoorbeeld om naar wedstrijden te gaan, of naar een andere stal. Wil jij nou een paardentrailer kopen van careliner, ga dan opzoek naar het perfecte vervoersmiddel voor jouw paard! Wil je een of twee paarden vervoeren? Dat is nog een verschilletje kwa prijzen.

Prijzen om te kopen

Careliner

De duurste careliner die er te vinden is ongeveer 16000 euro. Dit is natuurlijk een enorm hoge prijs om zo te betalen, daarom kan je ervoor kiezen om het in termijnen te betalen.  Voor deze paardentrailer kan je per maand 320 euro betalen. Zo kan je toch jouw droom trailer kopen. Maar hoef je dit in mindere termijnen te betalen, Perfecte uitkomst! In deze trailer kan je twee paarden in vervoeren, het kan maximaal 1500 kg vervoeren.

Deze trailer is natuurlijk het duurst en is helemaal niet nodig om een paard te vervoeren. je hebt ook trailers die niet zo enorm duur zijn. Een goedkopere optie is er een van ongeveer 9000 euro, dit is alsnog heel veel geld maar het is goedkoper. Bij deze paardentrailer kan je ook twee paarden vervoeren.

Het verschil van deze twee zit in het verschil van grootte, lengte en breedte. Ook zijn zitten de verschillen in het uiterlijk van de trailers. De ene van 16000 euro ziet er ook mooi en luxe uit, waar de trailer van 9000 euro er minder mooi uit ziet.