Een goede borgmoer verzekert een goede bevestiging

Als het echt goed vast moet zitten dan gebruik je een borgmoer. Een borgmoer is een zeskantige moer met een kunststof borging aan de binnenkant van de kop. Deze kunststof borging zet zich vast op de bout bij het aandraaien. Op deze manier borgt de moer zichzelf op de bout en weet je zeker dat het niet meer losgaat. Bedenk wel dat je een borgmoer niet vaak weer los moet draaien, want dan beschadigt de kunststof borging en verliest deze zijn werking.

Je kunt bij Bevestigingsexpert allerlei soorten borgmoeren vinden, voor verschillende toepassingen. Hierbij is het goed te bedenken waar je de borgmoer voor wilt gebruiken. Voor werk aan bijvoorbeeld een boot is het verstandig om te kiezen voor borgmoeren van RVS A4, deze zijn erg corrosiebestendig. Voor toepassingen waar minder water en dergelijke bij komt kijken is RVS A2 of een stalen exemplaar afdoende. Je kunt de borgmoeren uiteraard in allerlei formaten vinden, van 3 millimeter tot 30 millimeter. Het formaat en de legering zorgen voor flinke prijsverschillen. Het is dus verstandig om de juiste borgmoeren voor jouw klus te vinden.

Snel de juiste borgmoer gebruiken

Een bestelling plaatsen in de webshop van Bevestigingsexpert is zo gedaan. Je kiest je borgmoeren, waarbij je ook even let op het aantal per doos, want dit kan verschillen. Je betaalt veilig en snel en daarna hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Want als je voor 16:00 bestelt dan kun je de bezorger van DHL de volgende dag al verwachten. En als je per abuis de verkeerde borgmoeren hebt bestelt kun je ze simpel retourneren binnen twee weken.