Een heerlijke ontspannen dag

mangohout-dressoir

Voor velen is dit een absolute must, minimaal een keer in de week. Een dag waarop je je volledig kan laten gaan, geen tot weinig verantwoordelijkheden hebt en je kan doen waar je zin in hebt. Op deze manier kan je ook bijkomen van een drukke of stressvolle week en eventjes alleen zijn met je gedachten. Ga op het meest comfortabele meubel, zet de fluitketel op en pak je favoriete roman erbij. Zo kan je lekker comfortabel met een dampende kop met heerlijke exotische thee helemaal tot rust komen. Neem eens een kijkje in een woonwinkel in Hengelo om ideeën op te doen!

Hoe vul je de dag in

Hoe lekker het ook klinkt, je kan moeilijk de hele dag in je meubel blijven zitten. Uiteindelijk zal je je gaan vervelen, en zelfs als je daar geen last van hebt zal je aan het einde van de dag geen tevreden gevoel hebben, als alles wat je gedaan hebt zitten in een luie stoel is geweest. Probeer vooral even een frisse neus te halen. Buitenlucht kan wonderen doen voor een mens. Als je een tuin hebt en het is lekker weer, pak er een tuinstoel bij of leg een dekentje neer. Zet een rustgevend muziekje op en doe je ogen lekker dicht.

De perfecte afsluiting

Bij de perfecte, rustgevende dag hoort natuurlijk ook een perfecte, rustgevende afsluiting. Bestel eten als je geen zin hebt om te koken, en zorg dat je een niet al te zware maaltijd hebt. Dit kan er voor zorgen dat je lichaam na een maaltijd in een soort dip raakt, wat geen fijne afsluiting van je ontspannen dag is. Eet wat lichts zoals een salade, eventueel met een glaasje witte wijn. Stap hierna lekker onder een lauwe douche, en reinig hierna grondig je gezicht. Zet een raam in je slaapkamer open, pak een boekje erbij en droom rustig weg. Om inspiratie op te doen is het aan te raden om eens een kijkje te nemen in een woonwinkel in Twente.