Een vloer egaliseren, zelf doen of uitbesteden?

vloer egaliserenIn het blog van vandaag ga ik het hebben over hoe je het best een vloer egaliseren moet. Naar mijn mening is dit een klus die je het best kan laten doen door een expert. Wanneer je dit zelf gaat doen ben je hier veel tijd aan kwijt. Als eerst moet je zelf al het apparatuur regelen. Vervolgens moet je het zelf allemaal gaan uitvoeren, dit zonder de garantie dat het recht en glad gebeurt.

zeb den uylZo heeft een vrienden van mij het egaliseren ook laten uitbesteden. Dit heeft zij bij de firma Zeb den Uyl gedaan. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord. Zo doen alles op gebied van vloerrenovatie. Omdat haar huis oud was, lag de vloer er dus net recht bij. Omdat zij vloerbedekking wou plaatsen moest alles er natuurlijk glas en zonder oneffenheden bij liggen.

Zeb den Uyl bood de oplossing

Zo had de site vloer-egaliseren.com eenvoudig gevonden doordat zij ging zoeken op “vloer egaliseren“. Vervolgens zag zij hun er tussen staan en bezocht ze de site. Daar zag zij staan dat hun de werkzaamheden ook ’s nachts doen uitvoeren. Dit was voor namelijk ideaal en dat was dus de reden waarom zij met Zeb den Uyl in zee ging.

egaliserenIk moet zeggen dat ik het eindresultaat gezien heb en het ziet er zeer mooi uit. Zoiets had ze zelf nooit kunnen realiseren. Vandaar dat zowel zij als ik hun aanraden als het gaat om vloerrenovatie.