Experts op beveiligingstechniek

RRB security

Vandaag de dag kan er geen huis of bedrijf zonder camera’s. Het beveiligen van een object is van groot belang. Een alarmsysteem kan ervoor zorgen dat jouw spullen veilig zijn voor mensen die hier andere bedoelingen mee hebben. 

RRB security is sinds 1995 actief als technische beveiligingsinstallateur. Inmiddels hebben zij al bij meerdere bedrijven en huizen voorzien van beveiligingssystemen. Een veilig gevoel wanneer je van huis gaat en weet dat er toch een oogje in het zeil wordt gehouden. Er zijn diverse systemen hier te koop. Niet alleen camera’s om dieven buiten de deur te houden. Ook met alarmsystemen is het mogelijk om jouw object te beveiligen. Het is mogelijk om deze via een app in te stellen en zo alles in de gaten te houden. 

RRB security

Neem contact op

Wanneer je besluit om van de diensten van RRB security gebruik te maken, kan je het beste een afspraak maken. Tevens is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Deze wordt pas opgemaakt wanneer er een schouwing is geweest.  Hiermee krijg je inzicht wat het gaat kosten als jij een pand wilt beveiligen. Voorkom hiermee dat er kosten achteraf in rekening worden gebracht. Nadat er een offerte is aangevraagd. Over het algemeen kan een installatie al binnen 5 dagen plaatsvinden. 

Een aankoop van een camera of een beveiligingssysteem heeft een volledige garantie van 3 jaar. Mocht deze binnen deze periode stuk gaan, dan wordt er altijd een vervangend product geleverd.