Goedkope buitendouche

infraroodsaunaEen aantal maanden geleden hadden we bij Bodyfit een bouwkundig zwembad laten bouwen. Het bedrijf is zeer allround. Zo maken ze zwembaden, sauna’s en buitendouche. Daarnaast beschikken ze over een groot assortiment met zwembaden, maar heb je ook de mogelijkheid om het opmaat te laten maken. Het bedrijf is erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal.

Telefonisch contactoverkap

Ik wilde graag een buitendouche voor bij het zwembad. Mijn vrouw vind het niet leuk dat ik elke dag het huis nat loop. Ik ben daarom gaan kijken voor een douche waar ik buiten gebruik van kan maken. Zo loop ik niet alles nat en voor in de zomer is het ook ideaal.

Online besteld

Op de webshop heb je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Het bestellen is erg gemakkelijk en het betalen is uitstekend beveiligd. Binnen enkele minuten had ik mijn bestelling al geplaatst. Via de mail kreeg ik netjes een bevestiging. Zoals je leest is het bedrijf erg professioneel en hebben ze alles goed voor elkaar. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken.

Service

De service  van Bodyfit is perfect. Binnen drie dagen kreeg ik mijn douche al binnen.  De douche is gemaakt van goede materialen. Wat betreft de kosten is hij erg voordelig en als je het vergelijkt met overige bedrijven al helemaal.  Zie assortiment voor meer informatie.