Hier is de website www.mypalmshop.nl

Op de website www.mypalmshop.nl vind je veel verschillende informatie over verschillende palmbomen. Er zijn dan ook veel mogelijkheden op deze website. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik op deze website terecht ben gekomen.

Zoekenhardy

Voor een opdracht van een klant moest ik palmbomen zoeken. Zelf heb ik nu niet veel verstand hiervan. Daarom leek het mij verstandig om hier meer over het internet op te zoeken. Er zijn veel websites die allemaal palmbomen aanbieden. Toch is er maar een website www.mypalmshop.nl die mijn aandacht het meest heeft getrokken. Deze website heeft namelijk veel palmbomen in de aanbieding en is dan ook precies wat ik zoek. De klant heeft de palmbomen beschreven die hier in staan. Ook is deze website zeer gebruiksvriendelijk en is alles overzichtelijk.

Vragenaccessories

Toch zat ik met enkele vragen over het product. Het bedrijf heeft namelijk een zeer aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en heeft ook een ruim assortiment. Het assortiment zit vol met producten die mijn klant nodig heeft. De vragen heb ik dan ook telefonisch gesteld aan de medewerker van het bedrijf. De medewerker weet duidelijk waar zij het over heeft en kan mij duidelijk overtuigen met de informatie die zij mij geeft. De antwoorden heb ik doorgespeeld aan de klant, die het vervolgens goedkeurde. Diezelfde middag heb ik een bestelling geplaatst. Geweldig bedrijf! Wij gaan zeker vaker bij dit bedrijf terug komen voor onze opdrachten. Ook raden wij Mypalmshop aan bij vrienden en familie.