Hoe zorg je ervoor dat je je huis in kan

De grootste reden dat iemand hun huis niet in kan is, omdat zij hun sleutels kwijt zijn. Dit is natuurlijk een groot probleem, vooral als je na een avondje stappen eigenlijk lekker je bedje in wil. In dit artikel vind je meer tips over hoe je je sleutels minder snel kwijtraakt en wat je moet doen in het ergste geval!

Wat kan je doen om te voorkomen dat je je sleutels kwijtraakt?

Sommige mensen zijn vaker hun sleutels kwijt dan anderen. En voor deze mensen is het slim om te voorkomen dat hun sleutels minder vaak verloren zijn. Anders moeten ze te vaak geld uitgeven aan een vervangend slot of het inschakelen van een slotenmaker. Maar hoe voorkom je het zoek raken van je sleutels? Allereerst kan je meerdere sleutels laten maken, deze kan je aan familie of vrienden geven of zelfs aan je buren. Zo zorg je ervoor dat je nooit voor een gesloten deur staat. Ook kan je je sleutels het beste altijd op een vaste plek bewaren in huis en op jezelf. Zo weet je altijd of je sleutels kwijt zijn of niet. Als laatst is het mogelijk om een gps tracker aan je sleutelbos te hangen. Met een gps tracker kan je binnen een radius van zoveel meter je sleutels opsporen. Een minder goede oplossing zou zijn het verstoppen van een extra sleutel in je tuin, hiermee nodig je alleen wel inbrekers uit. Inbrekers die je sleutels hebben, waar jij niet van op de hoogte bent, zullen niet aansprakelijk worden gehouden door de belasting.

Maak gebruik van een spoedservice als dat nodig is

Een spoedservice inschakelen doe je meestal als je in een benarde situatie zit buiten werktijden om, denk bijvoorbeeld aan avonden en weekenden of zelfs feestdagen. Slotenmakers zijn dan een tikkeltje duurder, maar zonder zal je niet je huis in kunnen. Je vindt overal wel een slotenmaker die een spoedservice aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan slotenmaker apeldoorn of slotenmaker utrecht. Zij helpen je graag met het openen van je slot op welk moment van de dag je het nodig hebt. Tevens hebben ze veel ervaring en expertise in het vak.