Hulp bij kleiner gaan wonen

senioren verhuizing

Wanneer je een jaartje ouder wordt en je bent alleen, is het vaak verstandig of makkelijker om kleiner te gaan wonen. Een senioren verhuizing kun je laten uitvoeren door Wovia, dit betekent niet alleen de spullen naar je nieuwe huis brengen. Vaak als je kleiner gaat wonen heb je ook spullen over uit je interieur, in overleg kunnen we daar een goede bestemming voor vinden. Het totaalpakket wat wordt geboden is voor ontruiming en de verhuizing, je wordt dus compleet ontzorgd.

senioren verhuizing

Hoe gaat een verhuizing in zijn werk?

Het eerste wat in je opkomt is de manier van werken bij een senioren verhuizing, eerst wordt er een afspraak gepland waarbij er wordt gekeken naar de hoeveelheid werk wat er gedaan moet worden. Je bepaald zelf wat er met de spullen moet gebeuren die niet meegaan naar de nieuwe woning, eventueel kunnen deze worden opgekocht door wovia-woningontruiming.nl. Maar ook een goed doel of naar een veiling zijn eventuele mogelijkheden, wil je geholpen worden met inpakken dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Spullen die weinig of geen waarde hebben

Vaak bij een senioren verhuizing blijven er spullen over die weinig tot geen waarde hebben, in de meeste gevallen gaan deze naar goede doelen. Komen we nog waardevolle spullen tegen dan worden deze uiteraard achtergehouden en netjes naar de opdrachtgever gebracht. Het leveren van verhuisdozen kan ook geregeld worden, evenals de werkzaamheden in de achtergelaten woning zoals tapijt of laminaat verwijderen. Wat voor verhuizing er ook uitgevoerd moet worden, alles gebeurd met het grootste respect.