Kijk voor cinewall inspiratie bij Relaxury!

mangohout-dressoir

Droom jij ook van een thuisbioscoop die volledig in stijl is afgewerkt? Kijk dan voor cinewall inspiratie bij Relaxury! Het zijn specialisten in luxueuze maatwerk meubels die van jouw kamer een stijlvolle omgeving maken. Loop eens binnen in de showroom en kijk wat de mogelijkheden zijn samen met een van de ervaren specialisten. Zij kunnen je de eindeloze opties laten zien om jou cinewall volledig te personaliseren. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren bij Relaxury!

Meer cinewall inspiratie bij Relaxury? Kijk eens op de website

Relaxury staat erom bekend dat ze op maat gemaakte meubels aanbieden die ze samen met jou samenstellen. Ze zijn dé specialist op het gebied van cinewalls op maat maken. Ook zijn ze uiterst bedreven in het perfectionaliseren van jouw cinewall wensen en leveren alleen de hoogste kwaliteit. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak bij Relaxury, of neem een kijkje in de showroom en laat je inspireren. Door in overleg te gaan met met een adviseur komen jullie samen tot de perfecte samenstelling van jouw nieuwe cinewall. Je ontvangt een gepersonaliseerd voorstel voor jouw op maat gemaakte cinewall met bijbehorende offerte, zonder ergens aan vast te zitten. Laat je inspireren!

Wat is een cinewall?

Een cinewall is eigenlijk een cinema wall of tv wand die wordt ingebouwd in het vertrek van jouw keuze. Heb je bijvoorbeeld altijd al je eigen thuisbioscoop gewild? Dat kan! Kies voor een cinewall in een aparte ruimte, zodat je je eigen bioscoop creëert. Ga jij liever voor een wand met geïntegreerde elektrische haard, soundsystem of lichtbronnen? Ook dat is geen probleem. Kies uit de vele mogelijkheden om je spullen op te kunnen bergen. Denk hierbij aan lades, open vakken, ingebouwde kasten met deuren en vitrines. Daarnaast zijn je kabels helemaal weggewerkt en hoef je deze dus nooit meer uit de knoop te halen! Een cinewall in je kamer geeft het die luxe uitstraling waar je altijd al naar op zoek bent geweest. Zet er een paar fantastische banken bij en je hebt je eigen bioscoop!

Ga voor uniek met jouw zelf samengestelde cinewall!

Geen enkele cinewall is hetzelfde. Relaxury is een specialist in het creëren van de perfecte cinewall die volledig aan jouw wensen voldoet. Ze houden zich al jaren bezig met het vinden en aanbieden van de beste materialen die pure luxe uitstralen. Zo zijn de cinewalls onder andere verkrijgbaar in krokodillenleer, hoogglans, goud, zilver, normaal leer en nog vele anderen! Daarnaast zijn de cinewalls in natuurlijke materialen verkrijgbaar zoals hout, rotan of steen. Personaliseer je cinewall daarnaast door te gaan voor elementen die passen bij de rest van je interieur. Zo wordt de cinewall naadloos opgenomen in het door jou gekozen vertrek. Ga voor uniek met cinewall inspiratie bij Relaxury!