Online kunstplanten kopen?

Heeft u geen groene vingers of heeft u simpelweg weinig tijd om planten te onderhouden? Maar wilt u toch uw ruimte voorzien van wat groen? Kies dan voor kunstplanten. Deze planten blijven altijd mooi en u hoeft hier niet naar om te kijken. Maar waar vindt u nou eigenlijk kunstplanten van topkwaliteit die niet van echt zijn te onderscheiden? In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over het bestellen van de mooiste kunstplanten.

Kunstplanten assortiment

Bij Fleur Direct vindt u een ruim assortiment met kunstplanten. Zoals u kunt zien op de website van het bedrijf, zijn alle planten opgedeeld in diverse categorieën. Zo heeft u makkelijk overzicht en kunt u sneller een keuze maken tussen het aanbod. Van kunstpalmen tot grote -planten, -bomen en -grassen: er zijn heel veel mogelijkheden. Er zit vast wel een plant tussen die u mooi vindt.

Kenmerken

Als u kunstplanten bestelt dan is het belangrijk dat u goed kijkt naar de lengte van een plant. Op een foto ziet een plant er misschien wel groot uit, maar dit kan in het echt misschien anders uitvallen dan u had verwacht. Dit is natuurlijk zonde en daarom raden we u dus aan om goed te kijken naar de lengte van de plant.

Voordelen van Fleur Direct

Wilt u ook graag kunstplanten kopen bij Fleur Direct? Dan zijn er heel veel voordelen aan. Zo kunt u zelf uitkiezen op welke dag u wilt wanneer de planten geleverd worden. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten tot uw levering in huis is. Het verschilt per plant wat dit is, dus let hier altijd goed op. Bovendien geldt dat u kunt profiteren van gratis verzending vanaf een bestelling van €45 of meer. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.