Palletkussens

Een gekleurd palletkussen of twee op de pallet in je tuin staat altijd leuk. Met een mooi printje is het ook nog eens een vrolijk gezicht. Ben je naar palletkussens op zoek, kijk dan op superwoonwinkel.nl. Superwoonwinkel.nl is met een assortiment van meer dan 1000 producten één van de grootste webwinkels. Daar vind je ongetwijfeld jouw mooiste palletkussen, wat je wensen ook zijn. 

Ruim assortiment

Voor sfeer en gezelligheid in je woning en ook buiten in de tuin heeft Superwoonwinkel.nl van alles in huis. Heb je palletkussens nodig? Zij bieden jou de keuze uit 11 stuks. Superwoonwinkel.nl heeft voor jouw pallet kussens met een bladerprint en effen palletkussens. Blauw, roze of paars? Noem maar op; het is er. De kussens hebben twee verschillende maten. Er zijn kussens van 60 cm breed en van 45 cm breed. 

Het palletkussen met het bladermotief kan ook als rugkussen besteld worden. Deze variant is er in verschillende breedtes. De basic kussens hebben 2 linten waarmee je het aan de rugleuning van de tuinstoel, pallet of lounge set bevestigt. Ze zitten heerlijk comfortabel en zijn geschikt voor buiten. De palletkussens zijn dan ook heel leuk voor op de camping.

Specificaties en levering

Op Superwoonwinkel.nl kun je gemakkelijk en veilig palletkussens naar jouw smaak bestellen. Achteraf betalen is mogelijk en bestel je voor meer dan 20 euro dan zijn de verzendkosten gratis. Is er iets aan de hand met de bestelling, zijn de kussens kapot gegaan of verkeerd geleverd, dan lost Superwoonwinkel het voor je op.