Raamfolie is super goed aan te brengen!

2 Ben je op zoek naar iets voor je raam dan zit je hier goed! Zoals jullie weten ben ik vaak bezig met alles in en rond om huis. Aangezien ik dit goed kan heeft een vriend van mij gevraagd of ik zou willen helpen om iets voor zijn woonkamer raam te krijgen. Die is namelijk heel erg open ik wist er meteen antwoord op te geven namelijk raamfolie. Hij wist niet precies wat dit was ik heb dit aan hem uitgelegd en hem verteld dat dit stikkers zijn die je voor je raam kan plakken. Door dit te doen kan je een stuk minder goed naar binnen kijken wat dus heel handig is!

Zelf kende ik een goed bedrijf!3

Bij WindowDeco heb ik dus samen met hem wat raam stikkers gekocht om voor hem het probleem op te lossen. De stickers kwamen een tijdje later aan bij zijn huis. Hij heeft een pakket besteld voor zijn woning.  Het scheelde heel veel geld vergeleken met andere bedrijven die het gewoon in een winkel verkopen. Maar de raam van mijn vriend ziet er nu heel erg goed uit moet ik zeggen. Ben jij ook op zoek naar folie on de zichtbaarheid te verminderen neem dan snel een kijkje!1