Riool ontstoppen in Lelystad, aanrader

Riool ontstoppen in Lelystad, wanneer je kampt met een verstopt riool dan is dit wel een zaak die direct moet worden opgelost. Woon je in Lelystad of omgeving hiervan? Dan raad ik je aan om de hulp in te schakelen van rioolservice-flevoland.nl. Je kunt er bij dit bedrijf namelijk vanuit gaan dat je een vakman kunt verwachten die direct met de juiste spullen aan de slag gaat. Zelf ben ik een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Dit bracht mij op het idee om mijn complimenten als aanrader achter te laten op dit blog. 

Toen ik onlangs thuis kwam van mijn werk, werd ik verrast door een zeer onaangename geur. Ik wist direct dat ik kon doorlopen naar het toilet. Al snel sloeg ik de handen in mijn gezicht want het toilet was al overspoeld en de vloer van de toiletruimte stond blank. Ik zag het al voor me hoe alles over de drempel zou stromen richting de gang en de woonkamer. Op dit soort momenten schrik je toch echt wel even flink. Ik pakte mijn mobiel en toetste, riool ontstoppen in Lelystad in. 

Riool ontstoppen in Lelystad

Riool ontstoppen in Lelystad

Gelukkig vond ik direct het adres die mijn riool kon ontstoppen in Lelystad. De man was dan ook binnen 10 minuten al bij mij met de nodige spullen. Met de camera inspectie kon de vakman al snel zien waar en wat het probleem was. De ontstopping is verholpen en tevens heb ik ook een reiniging laten uitvoeren. De rekening viel mij ook nog eens erg mee. Het was erg prettig dat ik zo snel en goed ben geholpen. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Het is zeker een adres om te onthouden voor als de nood aan de man is. Maar natuurlijk ook om een lastige situatie als bij mij te voorkomen. 

Riool