Roze rozen laten bezorgen

Rozen kopen

Wil jij een mooi cadeau voor vrienden of familie die jij wilt bedanken voor iets? Dan zijn roze rozen perfect! Deze rozen staan namelijk voor dankbaarheid en geluk. Met behulp van nieuwe technieken kun jij tegenwoordig ook deze roze rozen online via webshops bestellen. Je krijgt de rozen dan in een luxe geschenkverpakking, waarmee de rozen niet beschadigd zullen raken tijdens het transport. Op deze manier kun jij ook eenvoudig roze rozen bestellen voor iemand anders. De perfecte verrassing aan de deur voor de ontvanger.

Roze rozen voor zakelijke en speciale evenementen

De roze rozen zijn ook zeer geschikt als zakelijk geschenk voor collega’s, medewerkers of (potentiële) klanten. Wanneer jij bijvoorbeeld roze in de huisstijl van jouw bedrijf hebt, kun jij voor jubilea, verjaardagen of bijzondere prestaties jouw medewerkers bedanken in de vorm van een bos roze rozen. Zo laat jij zien dat aan hen denkt en het werk wat ze verrichten ook waardeert. Wanneer jij (potentiële) klanten wilt bedanken voor de samenwerking met jou is een bos roze rozen ook perfect. Hiermee laat jij zien dat jij dankbaar bent dat diegene klant is bij jou en hoopt dat de samenwerking nog lang door blijft gaan.

Verzorgingstips voor roze rozen

Het is belangrijk om de roze rozen goed te verzorgen, zodat jij zo lang mogelijk van het boeket kunt genieten. Hiermee is het belangrijk dat de rozen zo snel mogelijk uit de doos worden gehaald en dat de stelen schuin worden afgesneden. Maak vervolgens een vaas goed schoon, zodat er zo min mogelijk bacteriën in het water kunnen blijven. Schenk vers water in de vaas en doe hier ook rozenvoeding bij, zodat de roze rozen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Verwijder de bladeren die eventueel in het water hangen, omdat deze ook bacteriën verspreiden waardoor de rozen eerder kunnen verwelken. Ververs het water na een week en doe ook opnieuw rozenvoeding in het water. Met deze tips geniet jij het langst van jouw roze rozen!