Spiegels hebben een manier om echt een kamer te openen

Een kleine spiegel is een noodzakelijk huishoudelijk voorwerp dat is ontworpen om ons ’s ochtends te helpen aankleden en ervoor te zorgen dat we er presentabel uitzien voordat we het huis verlaten. Maar een spiegel is ook een veelzijdig decoratief object op zich.

Het gebruik van spiegels in verschillende stijlen, van antiek tot vintage tot modern, is een gemakkelijke manier om indruk te maken in elke kamer in huis, waardoor het groter, helderder en visueel interessanter aanvoelt. Een mooie spiegel kan in een algeheel decorschema als een kunstwerk functioneren. Het is een van de beste decoratiegeheimen als het gaat om het toevoegen van licht aan een donkere ruimte.

Kleine decoratieve spiegels assembleren

De perfecte combinatie om een ​​beetje sprankeling aan elke muur te geven, is door een set van 3-5 kleine spiegels gegroepeerd op te hangen verspreid over één muur. Een actuele trend is om één muur te decoreren met meerdere , kleine spiegels. Deze kunnen dezelfde maat hebben of verschillende maten, frames van dezelfde kleur of hetzelfde ontwerp, of met heel verschillende patronen en texturen voor contrast. Hoe meer de stijl van de spiegels verschilt, hoe eclectische het gevoel zal zijn van de ruimte waarin u aan het decoreren bent. Hoe uniformer de stijl van de spiegels daarentegen, hoe verfijnder en eleganter het gevoel van de ruimte waarin u aan het decoreren bent.

 Kleine , decoratieve spiegels

Spiegels maken deel uit van ons dagelijks leven zonder dat we ze zelfs maar bewust herkennen. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel kleine spiegels een kamer echt tot leven kunnen brengen! Als je meer wilt weten over spiegels ,laat je dan online inspireren . Je vindt zeker een kleine spiegel voor elke ruimte: toilet, hall, badkamer…zonder dat dit een klein fortuin kost.