Waarom kiezen voor een bouwkundig zwembad van Waterwel?

Een duurzaam zwembad in de stijl van je dromen? Iedere dag kunnen zwemmen in een verwarmd zwembad met in de avond de lampjes door het water schijnend? Jetstreams en zitbankjes, gewoon in het bad in je achtertuin? Het is allemaal mogelijk als je kennismaakt met waterwel. waterwel is een bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft met het aanleggen van zwembaden. Zij werken volgens twee belangrijke kernwaarden: passie en vakmanschap, en doen dat al 20 jaar. Dat zie je terug in het werk dat zij opleveren. Ze leggen niet alleen zwembaden aan, maar ook zwemvijvers. Dit is ook ideaal als je een wat natuurlijker geheel wenst te hebben in je tuin. Daarnaast houdt dit bedrijf zich bezig met de beregening van tuinen en parken en ontwerpt en monteert het waterinstallaties. Kortom, voor alles met water kun je terecht bij waterwel. Een van de hoofdwerkzaamheden is het ontwerpen van een bouwkundig zwembad. Een zwembad waar je letterlijk alle kanten mee op kunt. Geen standaard bad, geen prefab bad, maar de mogelijkheid om elke hoek zelf in te vullen. Ben je benieuwd naar wat er allemaal kan? We vertellen het je hieronder! 

Met een bouwkundig zwembad kun je alle kanten op

Een zwembad laten ontwerpen? Goed idee! Nog mooier zou het zijn om alles wat je in je hoofd hebt, op papier te laten zetten. Dat is dan ook mogelijk bij een bouwkundig zwembad laten ontwerpen en realiseren via waterwel. Je geniet namelijk onder meer van:

  • Vrijheid in grootte
  • Vrijheid in vorm
  • Een zorgeloos aanlegtraject
  • Een zwembad waar je jarenlang van kunt genieten

waterwel legt dagelijks zwembaden aan, daarom is geen wens te gek. Iedereen die start met het bedenken wat hij of zij wil in een bouwkundig zwembad, verschilt natuurlijk van mening. En dat is natuurlijk hartstikke logisch. De een hecht waarde aan duurzaamheid, de ander wil juist de focus leggen op de verlichting. Het fijne is dat je hierbij niet hoeft te kiezen. Een bouwkundig zwembad geeft je de vrijheid en ruimte om het zo te maken zoals je wilt. Kies je voor een bijpassende afdekking? Dat is een absolute must als je optimaal wilt genieten van je zwembad. Sluit het bad af wanneer je er niet meer in zit, met maar één druk op de knop. 

De temperatuur van het water kun je constant warm houden, waardoor je nooit in een te koud bad zit. Kies bijvoorbeeld voor polyester materiaal vanwege de sterke eigenschappen. waterwel is bovendien altijd innovatief bezig. Zo maken zij het mogelijk dat mensen nagenoeg chloorvrij kunnen zwemmen in het eigen zwembad. Dit is mogelijk dankzij de geschikte filterinstallatie en een veilige waterbehandeling. Ideaal! 

Meer informatie ontvangen over een bouwkundig zwembad? Neem contact op!

Als je een zwembad wilt aanleggen, wil je het liefst niet gebonden zijn aan beperkte maten en opties, maar wil je de vrijheid hebben om alles in het zwembad te creëren dat je wenst. Van jetstreams tot massagebanken, van zithoeken tot verlichting, alles is mogelijk. Kies je voor een overloop zwembad? Een uitstekende keuze waarmee je een chique uitstraling aan je tuin (en huis) geeft. Heb jij al in gedachten hoe je een bouwkundig zwembad zou willen laten realiseren door waterwel? Dan is het nu tijd om contact op te nemen via waterwel.nl”>www.waterwel.nl en te bekijken wat mogelijk is. In hun portfolio zie je diverse projecten die met het team zijn uitgevoerd. Wie weet haal je daar nog inspiratie uit voor het ontwerp van een bouwkundig zwembad!