Waterspinnen voor een betere kweek

Als je al jaren kweekt, heb je de nodige ervaring, maar toch leer ik elk jaar weer iets meer. Dit jaar ben ik bijvoorbeeld begonnen met waterspinnen. Ik had hier wel eerder van gehoord, maar het was nooit echt relevant, ik wist mijn kweek prima te controleren zonder deze toevoeging. Omdat ik ben verhuisd naar een grotere kas, was het wel tijd om mij onder te dompelen in nieuwe technische kweek benodigdheden. Ik ben er erg blij mee moet ik zeggen, het werkt goed en de groei gaat uitstekend.

Growexpert

Sinds kort bestel ik mijn spullen bij de Growexpert, een online winkel waar je alles kan bestellen wat je nodig hebt. Zeker een aanrader. De eerste keer dat ik er bestelde was ik toch nog een beetje afwachtend, maar de order werd keurig op tijd geleverd en de spullen waren van goede kwaliteit. Het waterspinnen vindt regelmatig plaats en de gehele kweek kan bijna geoogst worden. Volgende week kom ik samen met andere kwekers, daar heb ik erg veel zin in. Ervaringen uitwisselen is leuk om te doen en je leert daar ook altijd van. Tegenwoordig bestel ik alles online, het is echt veel makkelijker.